вівторок, 27 серпня 2013 р.

Дитячі історії про найголовніше

 
З метою розвитку фантазій та творчих здібностей у дітей та підлітків у районній бібліотеці для дітей та бібліотеках району під час літніх канікул проходив Всеукраїнський конкурс дитячої творчості "Дитячі історії про найголовніше". Учасниками були діти 1-9 класів.
За результатами 1 етапу в конкурсі взяли участь 5 читачів районної бібліотеки для дітей та 2 читача сільських бібліотек-філій.





 
 
Учениця 4 класу Іванівської гімназії Балаєва Ольга створила свою першу книжечку "Мої перші вірші".
 
 

 
Це робота Толокольнікової Анастасії, учениці 5-Б класу Іванівської гімназії. Книжечка містить особисті та родинні історії.
 


Васильєва Юлія, учениця 6 класу Шотівської ЗОШ 1-111 ст. зробила книжечку в номінації "Історичні нариси про свій край" називається "Мій рідний край - моє село".

 
 
 

Учениця 7-Б класу Іванівської гімназії Гетало Катерина створила три книжечки: "Місце зустрічі - кінотеатр", "Щоденник" та "Зачакловане місто".


 
Ця книжечка "Рідне зоряне небо" учениці 8-А класу Іванівської гімназії Козарчук Лілії в номінації "Особисті історії".
 

 
Горелова Лілія учениця 9 класу Новомиколаївської ЗОШ 1-111 ст. , її книжечка "Три великих люблячих серця" в номінації "Родинні історії".
 

 
 
Учениця 10 класу Іванівської гімназії Лохматова Світлана підготувала книжку-саморобку "Вулиця мого дитинства" в номінації "Історичні нариси про край".
 
 
 
 
Всі книжки-саморобки підготовлені дітьми власноручно, написані на різну тематику, гарно та яскраво оформлені.
 
 

 
 

 




 



1 коментар:

  1. Молодці, іванівські читачі! Гарні роботи зробили. Одна з них увійшла до числа переможців, а ще кілька - рекомендовані обласним журі для участі в Літературному конкурсі ім. Ю.Голобородька. Бажаємо успіхів!

    ВідповістиВидалити