понеділок, 2 червня 2014 р.

Щоб сонце світило дітям, а діти всміхались йому


Сьогодні 1 червня. Ми, малі,
Утричі літу вдячними ми будем!
В цей перший літній день по всій Землі
День захисту дітей святкують люди!
День дитинства, миру на землі,
Наше літо ніжиться в теплі.
В день дитинства – в селах, у містах
Розкривайся, пісне, на вустах!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.
 В цей день бібліотекою для наших відвідувачів були проведені цікаві заходи: свято-розвага "Щоб сонце світило дітям, а діти всміхались йому" та конкурс малюнків на асфальті "Хай завжди буду Я!"
 Спочатку діти ознайомились з історію походження свята, про міжнародну організацію ООН, яка прийняла важливий документ під назвою "Конвенція про права дитини", а потім розважилися відповідаючи на запитання казкової вікторини та розгадуванні загадок. Цікавим також став конкурс  малюнків на асфальті.
День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар