середу, 25 вересня 2013 р.

ПРОФЕСІЯ - БІБЛІОТЕКАР

Бібліотекар - це унікальна професія, що існувала споконвіку і досить поширена на сучасному етапі розвитку науки і техніки. Як би далеко не ступнув прогрес, жодна технічно модифікована програма не може замінити такого звичного фахівця в галузі художньої, науково-популярної та спеціальної літератури.
Продовжується місячник до Всеукраїнського дня бібліотек і в нашій бібліотеці була проведена година дублера "Професія - бібліотекар" з командою інноваційного проекту із профорієнтації шкільної молоді  "Профістарт: юні обирають майбутнє".
 
 
На початку бібліотекар Козарчук Л.Л. запитала у дітей, що вони знають про професію бібліотекаря, яким повинен бути справжній професіонал? Відповіді приємно потішили, але ми розповіли детальніше про свою професію.
 

 
Щоб стати хорошим бібліотекарем, необхідно любити свою професію, читати книги, мати широкий кругозір, пізнання в самих різних областях. Але ці знання потрібно ще вміти використовувати в роботі, застосовувати на практиці, доносити їх до дітей, вчителів, вихователів. Ось чому бібліотекар повинен бути і педагогом, допомагаючи всім увійти в світ знань, у світ прекрасного.

 
 
Відгадували всі разом кросворд, який допоміг дізнатися наголовніші якості бібліотекаря. І дійшли висновку, що бібліотекарем може стати кожен, хто любить людей і книги.
 

 
Учні випробували себе в ролі бібліотекарів.
 
 

 

 

 

 

  
На завершення нашим читачам були  представлені  презентації "Моя професія - бібліотекар" та "Які книги-ювіляри 2013 року я знаю?" 
                       
 
Також залишили свої побажання на паркані висловлювання   "Я люблю свою бібліотеку".
 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар