неділю, 10 квітня 2016 р.

Тиждень дитячої книги

 Традиційним стало проведення Всеукраїнського тижня дитячої книги.В нас у бібліотеці теж пройшов тиждень.Для користувачів бібліотеки була оформлена книжкова поличка "Дитячі книги скарби духовного багатства людства" та проведено свято "Подорож по сторінках мудрих книг", для дітей   5-7 класів   літературний квест "Знайди книгу".


  

До 75- річчя з дня народження дитячої письменниці Ганни Чубач  в ЗОШ №2 I-IIIст. для учнів 1 класу була проведена літературна година "Дарунки від щирого серця" та голосне читання  віршів.До вподоби    дітей були такі вірші: "Алфавітні усмішки", Книжечка" А, Б, В", "Захотіла киця сала", "Перекручні", "Догадайся швидко!" та інші.






Для учнів 2 класу ЗОШ №2 I-IIIст.була проведена гра- конкурс "Герої прочитаних книг".Діти подорожували країною улюблених казок та відповідали на запитання вікторини.





До 160- річчя з дня  народження геніального поета, справжнього патріота українського народа - І.Я. Франка для користувачів бібліотеки була оформлена книжкова поличка "Ба гатогранність таланту Великого Каменяра"та проведений захід літературний портрет "Стежками життя та творчості Франка".







 До року англійської мови в Україні  на допомогу вивченню англійської мови для учнів шкіл в бібліотеці було оформлено книжкову поличку"Англійська мова - мова міжнародного спілкування" 
















Немає коментарів:

Дописати коментар