понеділок, 5 січня 2015 р.

Літературна подорож "Справжнє диво-дивина в книжках діда Братана"

       До  80-річчя від дня народження херсонського письменника Миколи Івановича Братана для відвідувачів бібліотеки була проведена літературна подорож "Справжнє диво-дивина в книжках діда Братана". Ім'я Миколи Івановича, відомого на Україні, як поета, прозаїка, драматурга, перекладача, автора творів для дітей і про дітей, публициста, пісняра лауреата літературної премії ім.А.Малишка, заслуженого діяча мистецтва України, полум'яного пропагандиста і поборника української мови та літератури, співця херсонських степів і безкрайньої смаглявої Таврії, широко відоме серед української громадськості, творчої інтелігенції, студентської та учнівської молоді.
Більше чотирьох десятків років М.І.Братан належав до активно діючих письменників-краян, і залишив нам у спадок безцінний дар - любов до життя, людей, України, рідного краю і сотню книжок . З кожної сторінки, написаної Миколою Братаном, повіває сучасністю, актуальністю, добротою, турботою про народ сьогодні та день завтрашній...
На його творах виховалось не одне покоління майбутніх господарів країни, людей, щедрих серцем і помислами.
Бібліотекар розповіла про життєвий і творчий шлях, познайомила дітей з творами поета та його фотоархівом.
Разом з дітьми спробували доторкнутися своїми серцями до життєвої саги і багатогранної творчої спадщини Миколи Братана, по черзі зачитуючи його вірші.
 
  
          
            

                      

 
 
 




      

 



 



 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар