четвер, 13 лютого 2014 р.

Під сузір'ям п'яти кілець


Всі ми знаємо,що рух - це життя. З моменту, як народилася дитина, мама займається з нею зарядкою та гімнастикою. Подорослішав,дитина сама обирає,займатися їй спортом чи ні. Добре, якщо батьки та дитина знайдуть спільну мову в цьому питанні. Можливо,саме ця дитина досягне великих успіхів у спорті і прославить країну на весь світ . Але, якщо людина не займається професійно спортом, все -таки  кожен день вона виконує якісь певні рухові дії: іде пішки до школи, до роботи, підбігає до тролейбусу або бігає за друзями на перерві , присідає за олівцем,що впав тощо.
Але все це невеличке навантаження. Тому дуже корисно дітям і дорослим  виконувати ранкову зарядку,бігати вранці доріжками парку чи стадіону,виконувати вправи на розвиток таких якостей як сила,гнучкість, спритність. Недарма кажуть: «В здоровому тілі –здоровий дух!»  Бо , якщо в нас нічого не болить ,то нам і світ в радість,і ніщо не зможе нас зупинити в досягненні своєї мрії,мети. Але,якщо нас щось непокоїть,щось болить,то в нас немає бажання займатися улюбленою справою,просто радіти життю і сонечку. В цьому випадку на допомогу приходить фізкультура,але називається вона лікувально-оздоровча. Є багато прикладів ,коли фізкультура допомогла людині в боротьбі з хворобою.
Виходячи з цього,можна сказати,що фізкультура і спорт-це велика, потужна сила,яка зближує людей, дарує радість спілкування, здоровя.
7 лютого 2014 року - старт найпрестижніших спортивних змагань: в Сочі (Росія) розпочалися ХХІІ зимові Олімпійські ігри. Триватимуть змагання найсильніших спортсменів у зимових видах спорту з 7 по 23 лютого.
 Щоб наші читачі дізналися  більше про Олімпійські ігри та взагалі про спорт, для них було проведена спортивна вікторина-презентація "Під сузір'ям п'яти кілець".
 


 
 
Тож, займайтеся фізкультурою і спортом,щоб здоровя вистачило вам на 100 років вперед.








Немає коментарів:

Дописати коментар