вівторок, 27 травня 2014 р.

Відкрий свою Іванівку

Рідний край... Розлогі степові простори, чудові краєвиди, високе голубе небо, щире південне сонце - все це прекрасна, смаглява Іванівська земля. Іванівський район розташований на крайньому сході Херсонщини. На півночі межує з Нижньосірогозьким районом, на сході з Нововеселівським районом Запорізької області, на півдні і заході з Генічеським і Новотроїцьким районами.
Наш Іванівський край - край хліборобів - радо зустрічає гостей, оповідає нам про свою багату історію і славне сьогодення.
Для того, щоб краще пізнати свій рідний край у нашій бібліотеці з читачами була проведена краєзнавча вікторина "Відкрий свою Іванівку", з якої бібліотекар молодшого відділу Логвиненко Валентина Миколаївна разом з дітьми дізнались про історію і розвиток селища Іванівка та Іванівського району.


 

 

 

 

 
Діти дуже добре показали свої знання, відповідаючи на запитання вікторини.
 І хто хоче більше дізнатися про глибинну історію нашої іванівської землі, вируюче сьогодення, народжене у боротьбі і труді, можете завітати до нас у бібліотеку і ознайомитися з літературою про наш таврійський край, яка представлена на викладці "Немає кращої землі, ніж та, що зветься рідним краєм"

Немає коментарів:

Дописати коментар