понеділок, 16 березня 2015 р.

Найкращий читач - 2015

13 березня в районній бібліотеці для дітей відбувся ІІ районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Найкращий читач України - 2015" - "Велика книга читацьких рекордів Херсонщини". Конкурс проводиться з метою підвищення рівня особистісного розвитку і культурної компетентності школярів відповідної вікової категорії, заохочення їх до систематичного читання, сприяння патріотичному вихованню школярів через заохочення до читання сучасної української дитячої літератури. За почесне звання "Найкращий читач - 2015" змагались 6-7-8 класники району. Всі учасники продемонстрували читацьку активність, загальний рівень ерудиції, артистизм та творчий підхід до презентації улюбленої книги. Кожен емоційно ділився враженнями про улюблену книгу та літературного героя, відповідав на запитання вікторини.
 З метою різностороннього і об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців було створено компетентне журі в складі: Ніколаєнко Алла Сергіївна – редактор районної газети "Нове життя"; ТерещенкоТетяна Анатоліївна, завідувач сектору культури, молоді та спорту; Кузьмішкіна Олена Сергіївна, завідувач сектору з питань внутрішньої політики, преси та інформації, зв’язків з громадськістю .
За результатами творчого змагання членами  журі були визначені і нагороджені почесними грамотами переможці. Ними стали:
Балаєва Ольга – учениця 6 кл. Іванівської гімназії
Гасаненко Костянтин – учень 7 кл. Нововасилівської НВК
Ковальова Інна – учениця 8 кл. Іванівської  гімназії.
Лідери читання продовжать боротьбу у 3-му обласному етапі конкурсу, який відбудеться в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки.
Побажаємо їм успіхів!










Немає коментарів:

Дописати коментар