середу, 11 грудня 2013 р.

Професія "Перукар"


      Серед професій, над дослідженням яких працюють учасники проекту «ПрофіСтарт» Іванівського району, є професія перукаря. З цієї метою Іванівським РЦЗ була організована професіографічна екскурсія до перукарні «Анталія». Господиня цього закладу – приватний підприємець  Бєлозьорова Г.В. привітно зустріла гостей, розповіла про послуги, які надає перукарня населенню. Ця професія належить до сфери побутових послуг і потреба в ній існує постійно. В перукарні працюють перукарі, манікюрниця, візажист. Людина хоче завжди гарно виглядати, і саме від гарної зачіски залежить і її настрій, і душевний стан, а іноді збувається заповітна мрія. Кваліфікованого перукаря визначають за такими фаховими якостями: бездоганний художній смак, образне мислення та творчий підхід до своєї справи. Саме на це звернули увагу перукарі, які працюють в «Анталії». Кондрахіна Галина і Бабешко Тетяна познайомили дев’ятикласників з функціональними обов’язками перукаря, умовами та знаряддями праці, суміжними професіями, навчальними закладами, де можна здобути цю професію. І, звичайно ж, показали майстер-клас, моделями якого стали учасники команди «Юніор». Учні були в захваті від екскурсії!



 

 

 


           Професіографічна екскурсія була вдалою і пізнавальною і допоможе школярам гідно представити професію, яка так потрібна в районі.

1 коментар:

  1. Доброго дня!

    Скажіть будьласка чи це чи це можливо настільки гарно навчитися робити зачіски щоб я міг працювати в барбершопі? Що для цього потрібно? Може Ви можите мені допомогти з матеріалами для навчання. Я зараз в 11 класі. Хотів би працювати в Белой бороде: http://belaboroda.com.ua/

    ВідповістиВидалити