четвер, 24 квітня 2014 р.

Твій друг - дорожній рух

В районній бібліотеці для дітей для юних знавців дорожнього руху був проведений урок "Твій друг-дорожній рух".              Всі люди протягом свого життя є пішоходами і пасажирами різного транспорту. Бібліотекар з відвідувачами бібліотеки 5-6 класів вела розмову про безпеку на дорогах, яку мають створити пішохід і пасажир. Зайшовши у транспорт – ми стаємо пасажирами. Вийшли з нього – і є пішоходами. І одні, і другі створюють аварійні ситуації на дорогах і в транспорті, які називаються дорожньо-транспортною пригодою – ДТП.
Дорогами України рухаються різноманітні автомобілі. Налічується їх більше 10 млн. Їдуть вони з великою швидкістю і з невеликими інтервалами та створюють щільні потоки.
Під колеса автомобілів на наших дорогах потрапляють дорослі люди та діти. Постраждалі часто нехтують важливими правилами. Порушення правил дорожнього руху пішоходами, пасажирами, водіями, спричиняє дорожньо-транспортні пригоди. Щоб зберегти своє здоров'я і життя, ми повинні чітко дотримуватися встановлених правил дорожнього руху. Діти відповідали на запитання вікторини, бліц-турніру та відгадували загадки. Також учням була представлена презентація "Основні дорожні знаки", де вони добре показали свої знання.
 
 
                     
 
                                
 
     
          
        
Для  закріплення матеріалу  всі переглянули відео  про правила дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар