пʼятницю, 4 квітня 2014 р.

Тиждень книги

Щорічно у перші весняні місяці наша бібліотека наповнюється приємними клопотами, які пов'язані з проведенням традиційного свята - Всеукраїнського Тижня дитячої книги. Тиждень зустрічі з Книгою, розвиток читацької культури залишається доброю традицією, справжнім святом книги та читання. Зазвичай на протязі всього тижня на дітей чекає безліч різноманітніх заходів. Не винятком став і цьогорічний тиждень дитячого читання, а відкрив його літературний аукціон "Читачу, поспішай, книжку почитай, щоб зібрати мудрий урожай!".
         
                

    
             

                                                   
Книга - одне з найбільших див, створених людиною. З книги ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні Знань. Як не можна жити без повітря, води та хліба, так не можна жити і без книги. Недарма і прислів'я є: "Хліб годує тіло,а книга - розум". Коли народилася книга, хто перший книгодрукар,що було першим матеріалом для запису, найбільше та найменше видання в світі та багато іншої цікавої інформації дізналися учні 5-6 класів ЗОШ№2 на літературному святі "Усе минуще - тільки книга вічна", яке провела бібліотекар Козарчук Л.Л. Також діти дізналися про світ словників та енциклопедій, мали змогу в ігровій формі з ними працювати. На завершення заходу провели вікторину, яка складалася з трьох турів: "Літературна", "Упізнай письменника за його портретом", "Вікторина-виставка". Усі учні з задоволенням брали участь у вікторині.
 
 
                     

         



                                                        
З метою популяризації книги та читання  для відвідувачів інтернет-центру учнів 4-6 класів була проведена слайд-презентація "Ювіляри-2014". Всі разом згадали знайомі та незнайомі твори та їх авторів, розглянули ілюстрації. 
 
 
                   

 

                                           
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар