понеділок, 5 серпня 2013 р.

Дитячий майданчик - справжній рай для малюків.


Надворі відмінна пора. Погода диво як хороша, і цілком дозволяє гратися дітлахам на свіжому повітрі. Зовсім негоже сидіти вдома, особливо дітям. Адже дитина не може нормально розвиватися без рухливих ігор, вони мають першорядне значення у фізичному розвитку. Крім того, ігри - це джерело гарного настрою, що теж важливо. Але от біда - сучасні діти часто не знають дворових ігор. Їх звичне дозвілля - сидіння перед телевізором і комп'ютерні "стрілялки". Від цього ані користі, ані розуму. А між тим, час на вулиці на свіжому повітрі можна проводити весело і з великою користю.
І саме тому і з цією метою ми організували зустріч з дітлахами на дитячому майданчику.



 
 
Пісочниця, гірка, гойдалки... Дитячий майданчик - це Всесвіт, повний відкриттів. Тут ваш малюк знаходить нових приятелів та опановує нові ігри. Спускається з гірки, збирається на драбинки, будує пісочні будинки... Все це не просто ігри, а важливі етапи його розвитку.
Ігри на свіжому повітрі приносять не тільки радість і задоволення дітям,але і сприяють поліпшенню їхнього самопочуття і зміцненню здоров'я.
 
 






 
Ігри на свіжому повітрі для дітлахів є відмінним способом розвитку рухових навичок. Коли в ці ігри грає група дітей, вони вносять вклад у загальний розвиток дитини, розвиваючи його соціальні, емоційні та інтелектуальні навички. Не кажучи вже про те, скільки задоволення, веселощів і радості вони приносять дитині. Так, дитячій радості не було меж. Вони досхочу бігали, гралися  у різноманітні ігри, скакали на скакалці і ми не в змозі були зупинити цю веселу насолоду. Всі дітлахи отримали солодкі призи.
  






 

Немає коментарів:

Дописати коментар