четвер, 15 серпня 2013 р.

Фотоколаж "Завжди було і буде вічне - дитина з книгою в руці"


Книга - це найкращий спосіб пізнати навколишній світ. Починати читати треба від самого народження, бо саме книга допомагає швидко і легко розвинути творчу і розумну особистість. Але слід пам'ятати - для того, щоб книги приносили якнайбільше користі, для кожного віку має бути своя "бібліотека". Спочатку це пластикові книжки-пищалки з простими картинками, потім - барвисті книги з щільного картону, потім - звичайні книги з великим шрифтом, і як завершення - дорослі книжки з звичайним друкарським шрифтом та з малою кількістю ілюстрацій.
Щоб дитина і книга продовжували супроводжувати один одного протягом всього життя, треба над цим попрацювати.
Всі батьки хочуть, щоб їх діти були грамотними, освіченими і пристосованими до світу. Немаловажну роль в становленні особистості грають,безсумнівно,книги.
Ми знаємо, що в історії людства читання завжди відігравало важливу роль і сьогодні воно пронизує всі сфери нашого життя. Ніякий комп'ютер та телевізор не можна зрівняти з читанням для задоволення. Отож, уміймо читати, будьмо читачем самі і давайте будемо намагатися прищеплювати любов до книги та читання наше підростаюче покоління.
А зараз ви побачите, де і як читають наші маленькі та дорослі читачі.
 
 
 


Читайте книги регулярно. Нехай читання стане для вас традицією. Навіть якщо у вас зовсім немає часу, прочитайте хоч пару сторінок. Але обов'язково кожен день!







 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар