середу, 1 жовтня 2014 р.

Свято бібліотеки

Всеукраїнський день бібліотек в нашій бібліотеці розпочався з привітань голови Іванівської районної ради Корнієнка В.А., заступника голови районної ради Козака В.М., заступника голови Іванівської районної адміністрації Гасаненко Т.В. та наших читачів.
Далі свято продовжувалося в кожному відділі дитячої бібліотеки. У молодший відділ обслуговування 1-4 класів завітали першачки Іванівської гімназії. Для них була проведена екскурсія до бібліотеки "Книга мудру дасть пораду, книга розуму навчить". Бібліотекар Логвиненко В.М. ознайомила дітей  з  книжковим містечком, як живуть там книги та журнали, як винайшли перші книги, з певними правилами поведінки в бібліотеці та правилами користування книгами. Для них були проведені вікторини: "Кращий знавець казок та мультфільмів", "Від кого ці телеграми?", "З яких казок ці речі?". Всі з задоволенням грали в ці ігри та стали читачами бібліотеки.
На завершення свята переглянули мультфільм "Грицеві книжки", як закріплення матеріалу про те, як треба поводитися з книжками. В кінці всі учні отримали подарунки
 





 
В середньому відділі обслуговування 5-11 класів також був День відкритих дверей. Екскурсія "Місце зустрічі - бібліотека" була проведена для учнів 16 групи Іванівського аграрного ліцею. Учні ознайомилися з відділами обслуговування бібліотеки, з правилами користування бібліотекою та алфавітним і систематичним каталогами. Що означає книга в житті людини, які були перші книги та бібліотеки, якими бути їм в майбутньому - всі ці питання обговорювали разом. Бібліотекар Козарчук Л.Л. розповіла легенду про бібліотекаря і зробили висновок, що все-таки професія бібліотекаря дуже потрібна, тому що вони несуть людям знання. Учням для перегляду були представлені слайд-презентації: "Архітектурні пам'ятники книзі" та "Найбільші бібліотеки світу". Багато чого нового та цікавого дізналися учні з цієї зустрічі.
 
 
 


                           
 

 
                                                          
 

Немає коментарів:

Дописати коментар