середу, 20 листопада 2013 р.

"ПРОФІСТАРТ": 2 етап розпочато!

           З новим навчальним роком розпочався 2 етап обласного іноваційного проекту із профорієнтації шкільної молоді "ПрофіСтарт: юніобирають майбутнє".
Перша зустріч Іванівської команди "Юніор" відбулася в районному ценрі зайнятості з координаторами проекту: Тетяною Іванівною Фисун-спеціалістом з профорієнтації Іванівського РЦЗ, Лозовій Ольгою Михайлівною - шкільним психологом, Шип Тетяною Олексіївною - завідувачем Іванівської РДБ.
 

 
Для учасників проекту був проведений усний журнал "Ринок професій". Бібліотекарі районної бібліотеки для дітей Тетяна Олексіївна та Лідія Леонідівна ознайомили дітей з розмаїттям професій, це героїчні і небезпечні, самі модні та сучасні, найрідкісніші та найкумедніші. Професію також можна вибрати по гороскопу, кожен учасник дізнався, яку професію може вибрати по своєму знаку Зодіаку. А звання "Кращий знавець професій" отримав майже кожен учасник відгадавши зашифровані професії в конкурсі "Знавці професій".Завершуючи бесіду бібліотекрі побажали учням знайти свій шлях у житті, зробити правильний вибір, здійснити всі задумані проекти.
 

 

Діагностичне тестування визначення професійної належності за професійною типологією провела з учасниками проекту спеціаліст з профорієнтації Іванівського РЦЗ Тетяна Іванівна Фисун. А також визначили 5 професій для індивідуального дослідження та презентації учасниками.
2 етап розпочато, тож будемо сподіватися, що проект допоможе розширити та поглибити знання учнівської молоді про світ професій та спеціальностей, зорієнтувати на професії, актуальні на регіональному ринку праці, сформувати в учнів мотивацію жити і працювати на Херсонщині.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар